Yhteislainaus


Yhteislainaus on ollut kirjaston palvelu, jossa asiakas on omatoimisesti voinut tilata Varastokirjastosta kirjan kirjastoomme sekä lainata sen ja uusia tarpeen mukaan.

Nyt Kansallinen Varastokirjasto vaihtaa tähän asti käyttämänsä kirjastojärjestelmän toiseen, ja uusi järjestelmä ei enää tue yhteislainausta. Sen vuoksi yhteislainaus myös meidän asiakkaillemme päättyy. Mahdollisuus varata Varastokirjaston kirjoja UEF-Finnan kautta loppuu 28.3.2019. Samalla loppuu mahdollisuus uusia voimassa olevia lainoja.

Miten toimitaan tässä tilanteessa? Nyt kun tämä palvelu loppuu, palauta sinulla olevat Varastokirjaston kirjat lainan eräpäivänä. Halutessasi voit siirtää ne Itä-Suomen yliopiston kirjaston kaukopalvelun lainoiksi ottamalla yhteyttä: kaukopalvelu@uef.fi. Jos sinulla on lainassa kirjoja yhteislainauksen kautta, saat lisäohjeita sähköpostitse.

Entä jatkossa? Varastokirjaston kirjoja voi jatkossa pyytää lainaan kaukopalvelun kautta. Kaukopalvelu on maksullista toimintaa. Sen lisäksi Itä-Suomen yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunta-asiakkailla on edelleen mahdollisuus omatoimisesti tilata Varastokirjaston lehdistä artikkelikopioita maksuttomasti UEF-Finnan kautta.


Artikkelikopio Varastokirjastosta

Palvelu on maksuton Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä KYSin henkilökunnalle, muut asiakkaat voivat tilata maksullisia artikkeleita kaukopalvelun kautta.

UEF-Finnaan kirjautuneena voit tilata artikkelikopioita Varastokirjastossa olevista lehdistä.

Etsi lehti UEF-Finnasta.

Valitse Varastokirjasto-välilehti.

Tarkista että haluamasi lehden numero on Varastokirjastossa.

Tee pyyntö Artikkelikopio-linkistä.

Varastokirjasto toimittaa artikkelin sähköpostiisi.